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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA Tacuarembó.
Fecha :  21/02/2014
Actualizado :  19/09/2019
Autor :  URIARTE, G.
Afiliación :  GONZALO URIARTE, MGAP/ DILAVE (DIVISIÓN DE LABORATORIOS DE VETERINARIOS).
Título :  Situación de los minerales en la ganadería de carne en el Uruguay.
Fecha de publicación :  1998
Fuente / Imprenta :  ln: INIA TACUAREMBÓ. SEMINARIO DE ACTUALIZACIÓN TÉCNICA, 16 JULIO, TACUAREMBÓ, 1998. Enfermedades de la reproducción en bovinos de carne. Tacuarembó, Uruguay: INIA, 1998.
Páginas :  p. 10-13
Serie :  (INIA Serie Actividades de Difusión ; 165)
Idioma :  Español
Thesagro :  DEFICIENCIA DE MINERALES; GANADO DE CARNE; URUGUAY.
Asunto categoría :  L73 Enfermedades de los animales
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/8946/1/SAD-165p10-13.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA Tacuarembó (TBO)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
TBO25201 - 1INIPL - PPUY/INIA/SAD/165/TB

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Registro completo
Biblioteca (s) :  INIA La Estanzuela.
Fecha actual :  19/03/2019
Actualizado :  05/09/2022
Tipo de producción científica :  Artículos en Revistas Indexadas Internacionales
Circulación / Nivel :  Internacional - --
Autor :  FERNANDES, A.M; TEIXEIRA, O DE S.; RIOS, H.V.; CANOZZI, M.E.A.; SCHULTZ, G.; BARCELLOS, J.O.J.
Afiliación :  ALICE MUNZ FERNANDES, Researcher, Center of Agribusiness Studies – CEPAN, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre (UFRGS), Avenue Bento Gonçalves 7712, CEP 91540-000, Porto Alegre, RS, Brazil.; ODILENE DE SOUZA TEIXEIRA, Researcher, Department of Animal Science (Zootecnia), Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS), Porto Alegre, Avenue Bento Gonçalves 7712, CEP 91540-000, Porto Alegre, RS, Brazil.; HEITOR VIEIRA RIOS, Researcher, Center of Agribusiness Studies ? CEPAN, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre (UFRGS), Avenue Bento Gonçalves 7712, CEP 91540-000, Porto Alegre, RS, Brazil.; MARÍA EUGENIA ANDRIGHETTO CANOZZI, INIA (Instituto Nacional de Investigación Agropecuaria), Uruguay; GLAUCO SCHULTZ, Professor, Department of Economic Science and Center of Agribusinnes Studies – CEPAN, Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Porto Alegre (UFRGS), Avenue João Pessoa 52, CEP 90040-000, Porto Alegre, RS, Brazil.; JÚLIO OTÁVIO JARDIM BARCELLOS, Professor, Department of Animal Science (Zootecnia) and Center of Agribusinnes Studies – CEPAN, Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS), Porto Alegre, Avenue Bento Gonçalves 7712, CEP 91540-000, Porto Alegre, RS, Brazil.
Título :  Insights of innovation and competitiveness in meat supply chains.
Fecha de publicación :  2019
Fuente / Imprenta :  International Food and Agribusiness Management Review, volume 22, Issue 3, 2019 .OPEN ACCESS. Doi:https://doi.org/ 10.22434/IFAMR2018.0031
DOI :  10.22434/IFAMR2018.0031
Idioma :  Inglés
Notas :  Article history: Received: 24 February 2018 / Accepted: 30 November 2018/Published Online: March 04, 2019.
Contenido :  Abstract:The world demand for food in parallel with environmental concerns is a paradigm for the competitiveness of agro-industrial production chains. The present study intended to propose insights on the contribution of innovation and competitiveness in meat production chains. A systematic review of the literature was carried out, considering manuscripts published in the Scopus, Web of Science and Science Direct databases. Based on the search and exclusion criteria, the analyzed portfolio consisted of 18 works related to the main animal production chains (i.e. pork, chicken, beef, and sheep). The results obtained include three theoretical constructs, under which the studies of competitiveness and innovation in meat production chains were based, namely: (1) institutional environment; (2) business capacity; and (3) consumer behavior. These are composed of a posteriori variables, which have influences in the innovation and competitiveness of such systems, meeting the postulate by the literature.
Palabras claves :  AGRIBUSINESS; AGROINDUSTRIAS; CAPACIDAD EMPRESARIAL; COMPETITIVE ADVANTAGE; COMPORTAMIENTO DEL CONSUMIDOR; CONVERGENCE; ENTORNO INSTITUCIONAL; INNOVACIÓN EN LAS CADENAS DE PRODUCCIÓN DE CARNE; INNOVACIÓN TECNOLÓGICA BOVINA; MARKET RALATIONS; RELACIONES DE MERCADO.
Thesagro :  CARNE.
Asunto categoría :  E21 Agroindustria
URL :  http://www.ainfo.inia.uy/digital/bitstream/item/16713/1/Insights-of-innovation-and-competitiveness-in-meat-supply-chains.pdf
https://www.ufsm.br/app/uploads/sites/569/2019/05/Insights-of-innovation-and-competitiveness-in-meat-supply-chains.pdf
Marc :  Presentar Marc Completo
Registro original :  INIA La Estanzuela (LE)
Biblioteca Identificación Origen Tipo / Formato Clasificación Cutter Registro Volumen Estado
LE102713 - 1PXIAP - DDPP/IFAMA/2019
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